BOKAT OCH KLART! SNART FAR VI!

Hej på er alla!
Jag vet att det var hundra år sen jag bloggade sist.
Har inte haft tid om man säger så.
Jag får skriva imorn vad jag har gjort de senaste veckorna :P
Idag har jag i alla fall varit ner till polisen för att fixa ett nytt pass. Visste inte om det skulle komma till användning eller inte.
Men så visade det sig att det ska användas inom snar framtid. Med andra ord den 6 Augusti. För då drar jag och båda mina systrar Amanda och Veronica och Veronicas barn Louise och Philip till Turkiet! Kan det bli så jävla mycket bättre eller!?! Me love it!!! Jag är så jävla taggad så det är sjukt åt de!

Nej nu kom älskling hem så nu ska jag mysa med honom och flina lite till :D


SIDE HERE WE COME!!!
Publicerat: 2011-07-26 Klockan: 00:02:14
Kategori: Sånt som gör Clara glad! Kommentarer: (0)

Hej alla pigga och glada :D jag vet att ja...

Hej alla pigga och glada :D jag vet att jag inte har skrivit om filmen som jag sa att jag skulle göra :) men tar det senare :p är i alla fall påväg ner till västerås för power meet :D det blir andra gången i rad och tredje totalt :) jag och älskling åker cheva pickis så är tobias bror med och hans pappa och dom åker sina bilar som är mustang och impala. Sen är det en mustang till med folk i som jag inte vet vilka dom är än :p haha. Nej nu ska jag hålla älskling sällskap :) hörs senare :)

Publicerat: 2011-07-09 Klockan: 08:29:17
Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)

FY SATAN VILKA UNDERBARA DAGAR!

Ja då ska vi se vart jag ska börja någonstans att skriva då :P
Jo börjar väl med att syrran och jag åkte hem till Jimmy i Skutskär i Tisdag. Hade superkul. Kolla på en film som hette Megamind har jag för mig. Den var faktiskt rätt bra lär jag ju säga :P Även fast den var animerad och inte tecknad. ( Internskämt ) Haha. Vi skrattade och hade väldigt roligt. Pratade väldigt mycket om Jimmys framtida kök och om hans nya högtalare. :P Haha. Det var i alla fall en riktig trevlig kväll! Måste göras om snart!

I Onsdags så lekte jag med Tanja. Åkte hem till henne och pratade lite om allt möjligt, sen så tog vi hennes hund Elsa och åkte till Alderholmen och badade Elsa lite. Vi hade oss en riktig trevlig sittisajing :) Sen drog vi tillbaka hem till henne där vi försökte skriva en matlista med det gick inte så bra :P Haha.
Senare på kvällen så hämtade jag upp äslkling så åkte vi ner på stan för där var det ju Sommarkväll. Lyssnade på Nicke Borg. Han sög ju ganska totalt kan jag ju säga :P
Efter de magplasket så åkte jag och älskling iväg för att äta och hämta syrran.
Det var en också en trevlig kväll.

Idag då, jo då har jag varit i garget och polerat och waxat älsklings bil, så nu jävlar är den röd :P

Nej nu måste jag göra mig i ordning. Ska nämligen ner på stan och möta syrran och hennes karl så ska vi gå på bio.
Det blir Transformers 3 i 3D. Ska bli så jävla kul!

Nej vi får höras senare så kanjag berätta vad jag tyckte om filmen!
Hare gött!

Publicerat: 2011-07-07 Klockan: 17:15:45
Kategori: Plugg Kommentarer: (0)

VILKEN HÄRLIG DAG!

Hej alla glada!
Har varit nere på stan med älskling. Gick runt i lite affärer och kollade lite. Hittade ett vanligt basiclinne på Ginatricot.
Sedan gick vi till Coffeehouse by George och fikade. Tobias tog det vanliga, en Cola och en kladdkaka. Jag tog mig en äppelpaj och chailatte, supergott var det.
Har knäppt kort på allt, men på något konstigt vänster så går det inte att lägga upp bilder nu. Har försökt att lägga upp bilder på det jag köpte sist i några dagar nu men det går inte. Fattar inte vad problemet är.
Jaja får prova igen i några dagar å kanske det funkar :P

Igår så hämta jag Tanja vid tågstation så skjutsade jag hem henne. Så satt vi och pratade i bilen i nästan en timme. Alltid lika roligt att träffa henne! Vi bestämde att vi ska leka på Onsdag så det  ser jag fram emot :)
Sen så åkte jag hem och drack några groggar med älskling. Man måste ju passa på nu när han har semester :P Haha.

Just nu så sitter jag och väntar på att systeryster ska komma så ska vi åkte till Skutsär och hälsa på Jimmy. Var grymt längesen nu. Så det ska bli väldigt kul!

Nej nu ska jag gå och kramas med älskling :)
Vi hörs senare.
PussPuss
Publicerat: 2011-07-05 Klockan: 16:25:41
Kategori: Sånt som gör Clara glad! Kommentarer: (0)

VILL INTE ENS SÄTTA EN RUBRIK PÅ DET HÄR!

Har bott nu i denna stad i 11år.
Jag har blandade känslor om det.
Jag träffade min drömprins som gör min vardag enklare att leva. En prins jag älskar mer än allt annat i världen!
Men om vi ska prata om allt annat än min prins så kan jag ju säga att det har varit upp och ner.
Slutade med min favoritsport som jag fortfarande ångrar mig idag.
Min pappa blev sjuk och är forfarande det.
Men jag lär ju säga att det senaste året har varit som en riktig berg och dalbana. Min så kallade vän sa upp kontakten med mig i September för en sak som jag fortfarande inte vet vad det är. Hon kan ju inte vsara på den frågan så då antog jag och nu i efterhand så vet jag att jag gjorde inte henne nått, hon fick bara ett av hennes dampanfall och ljög en massa. Jag blev vän med en annan som inte heller heller måttet för att kalla en person för vän. Den personen var helt underbar ibörjan med det slutade med att hön ljög och lurade mig rakt upp i ansiktet och så beter man sig inte. Jag har förlorat några människor i mitt liv men på så sätt har jag insätt vilka som är mon riktiga vänner och vilka som inte är det. Så idag är jag riktigt glad av att jag inte har något med dessa människor att göra. Det visade sig att deras pojkvänner inte heller var riktiga vänner mot min pojkvän. Skulle kunna fortsätta och skriva hur mycket mer som helst men då blir det väl ett jävla liv! Men sen så träffade jag då Elin som den bästa av dom bästa. Där kan man kalla en människa för vän. Hon kan lyssna på mig omn jag har problem med något. Hon kan trösta mig om jag är ledsen och jävlar så vi skrattar ihop! Och hon vet att jag gör exakt likadant mot henne, att jag tröstar henne och lyssnar och allt innom denna värld. Och det är det som kallas Äkta vänskap!

Ni kan nu sitta och grubbla över vilka det är jag skriver om. Men när ni har kommit på det så behöver nu inte ringa mig och skrika att jag skriver om er i min blogg. Jag nämner inga namn så fuck you! Är så less på att jag inte får skriva vad jag vill i min blogg utan att det ska bli tjaffs jämt! Det finns faktiskt något som heter Tryckfrihet och Yttrandefrihet! Tryckfrihet innebär rätt att trycka och sprida information och uppfattningar fritt i text, till exempel via böcker, internet, tidningar eller flygblad. Tryckfriheten innebär att medborgare och grupper inom landet får publicera alster utan att någon förhandsgranskning eller censur äger rum.
Yttrandefrihet omfattar rätten att yttra och föra fram åsikter utan censur, begränsning eller någon typ av bestraffning.Publicerat: 2011-07-03 Klockan: 19:57:00
Kategori: Sånt som inte passar in i någon kategori! Kommentarer: (0)

LONG TIME AGO NOW!

Oj nu var det längesen jag bloggade sist. My bad! Har inte haft så mycket tid till det :P
Börjar väl med midsommar då.
Jag och älskling åkte hem till Thommy och Elin där vi grillade och satt och pratade, efter ett tag så kom Örjan och Sandra dit. Vi hade superskoj hela kvällen.

Resten av denna vecka har bestått av att vara ute i garaget och mekat en hel del. Besiktade älsklings 945:a i måndags gick skapligt bra. Så tisdagen och onsdagen bestod av hel mek hela dagarna så åkte jag in på en efterkontroll på torsdagen om jag inte minns fel. Det gick superbra i alla fall.
Fredagen åkte jag och älskling ut till garaget och tvättade och putsade hela han 740 turbo. Den blev superfin.
Sen så åkte jag och hämtade syrran hemma hos mamma så drog vi vidare till boulognerskogen och träffade Robin och en massa härliga människor. Robin har som sagt flyttat till Karlstad så det var ett halvår sen man sist träffade honom. Så det var riktigt kul att träffa honom.
Det var tänkt att jag skulle åka hem tidigt på fredagen för jag skulle upp tidigt på lördagen. Men sluta med att jag kom hem efter tre på natten.
På lördagen så gick jag och fisen min upp tidigt. Åkte till garaget för att hämta turbon som var så ren och fin. Åkte in till stan för att träffa Danne, Robin, Thommy och Elin. Sen så bar det av till Rättvik där det var Volvoträff.
Kom fram efter klockan tolv på dagen.
Så var det en massa tävlingar. Lär ju säga att älskling hade ju vunnit 740 serien om han hade ställt upp.
Vid sex tiden så drig vi oss mot ljudbutiken i Rättvik för där skulle det vara ljudtävling, och det var det också. Den som spelade som mest var en Golf som spelade 152,9 DB. Kan ju säga att det kändes ju lite i kroppen :P
Efter det så bar det hemåt igen mot Gävle. Måste ju säga att det var en toppendag i Rättvik!

Det är ju så härligt att älskling har semester nu också. Det är därför vi har kunnat varit i garaget hela dagarna. Riktigt härligt!


Denna pärla har fått sig en riktig service nu :)
Publicerat: 2011-07-03 Klockan: 14:38:43
Kategori: Bilar Kommentarer: (0)