SHOPPA ÄR ALLTID KUL!

Tjoho alla söta :)

Gårdagen spenderades i skolan först sen ut och gick 4,2km med Sofie, skönt som bara den :) Sen åkte jag med mamma till Köpis och kikade lite. :)
Senare på kvällen så hämtade jag låtsaspappa som hade varit ute på lite festligheter :)
Efter de brände de av och hämta syster vars pacemaker hade tjutit så det var bara att åka till akuten och sen så fick hon ligga kvar över natten! Tur att det inte var något allvarligt. Skulle aldrig klara av att leva om syster dog!Usch!
Idag har jag legat i solen i 1,5timmar och pratat i telefon samtidigt, roligt som bara den :) Alltid lika roligt att prata med denna prick :D Gick in och märkte att jag hade fått färg och fått märken efter bikinin, synd bara att jag hade helt fel bikini på mig, fuuult! :P
Efter de så blev det köpis igen fast denna gång med låtsaspappa min, köpte lite grejer, om jag kommer ihåg så tar jag kort på de :) Det blev iaf ett par jeans, shorts, linne, t-shirt, ilägg till hälarna i skorna och rosa tights, tror det var allt :P
Nu väntar jag på syster så vi ska åka till Söderfors och vattna pappas blommor :)
Sen får vi se vad kvällen bjuder på :)
Fan kan inte lägga in nå bilder, blir tooookig!! Kan inte göra tomma rader mellan meningarna heller! Fuck de här!
Hörs!
Publicerat: 2012-05-25 Klockan: 18:02:31
Kategori: Sånt som gör Clara glad! Kommentarer: (0)

I'M ALIVE!

Tja tja :D

Vaknade 05,10 imorse och var pigg solen lysde mig rätt i ansiktet :P
Skjutsade mamma till jobbet vid åtta sen bar det av till skolan där läraren sa att vi skulle ta med oss en varsin kudde till lektionen :P Vi pratade om sömn i typ 1 timme sen hade vi lunch i 1 timme sen så använde vi kuddarna, vi la oss skönt och slappnade av och tog oss typ en powernap. Haha. :P
Efter skolan så åkte jag hem till Jesper och lekte med honom ett litet tag. Väldigt roligt var de :)
Men undra vad man ska göra resten av kvällen då :) Nått hittar jag väl på :)
Har bara två dagar kvar i skolan också, fett skönt! Imorgon sen nästa torsdag, så har verkligen långedigt där emellan. Så nästa torsdag har vi avslutning då vi ska käka smörgåstårta och dricka gott i skolan, sen bär det av till en klasskompis sommarstuga och fortsätter kvällen där med grillning och femkamp och lite alkohol. Fy satan så roligt det kommer bli! Längar som bara den :)
Nej nu ska jag ta mitt arlse ifrån datorn :)
Hejdå mina vänner :D
Publicerat: 2012-05-23 Klockan: 19:09:39
Kategori: Sånt som gör Clara glad! Kommentarer: (0)

JÄVLAR I MIN LÅDA!

Ja då var det ett tag sen jag skrev igen :P
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om längre..
Louise kom i alla fall till Gävle i helgen, alltid lika roligt :) Vi kikade på en massa film och på lördagen så var det cruisning i Söderfhamn, så jag, Louise, Robert, Amanda och Elvira åkte dit. Lika mysigt som vanligt :) Stod och kikade på en massa bilar och bara mös :)
Skjutsade hem Louise igåt och medan jag var i Söderfors så passade jag på att hälsa på kusinvitamin och bästa Lina :) Så mycket som jag och Lina skrattade igår har jag nog inte gjort på länge!
Längtar tills jag får tillbaka min iphone gör jag också, känner mig handikappad utan den.. :P
Nej nu ska jag ut och sätta mig i solen och njuta lite! Men ska hålla högerarmen i skuggan, för det blir så jävla svettigt med gips ;) HAHA!!!
Hörs alla mina sockerpullor :D
Följ mig på INSTAGRAM! IAMTHEBLONDIE :D
Publicerat: 2012-05-22 Klockan: 14:21:39
Kategori: Sånt som gör Clara glad! Kommentarer: (0)

FUCK THIS FUCKING SHIT!

Jag vet jag har inte skrivit på as länge!
Har hänt ganska mycket sen sist, kanske inte tar allt i ordning.
Var på bilträff i Barkarby. Skit häftigt var de. Sista april har varit också. Jag har blivit gudmor åt älskade Elvira också, med andra ord så har det varit dop. Det har varit ganska mycket festande. Det var cruising i lördags. Sist men absolut inte minst så har det tagit slut mellan mig och Tobias. Efter 4år...
Har inte haft någon telefon sen i lördags heller. Den är inne på lagning nu, eller ja jag får en ny..
Nej nu orkar jag inte skriva nå mer! Hörs!
Publicerat: 2012-05-16 Klockan: 12:11:02
Kategori: Sånt som inte passar in i någon kategori! Kommentarer: (1)